NA24.no

40 mill. til Codfarmers

Fornøyd med rettet emisjon.

Codfarmers har gjennomført den rettede plasseringen av en aksjeemisjon som ble varslet torsdag.

Selskapet ba om 30-50 millioner kroner. Fredag morgen opplyser Codfarmers at det har plassert 10 millioner aksjer til en pris på 4 kroner per aksje med bruttoproveny på 40 millioner kroner.

Selskapet vil også gjennomføre en tegningsrettsemisjon av opptil 2 millioner nye aksjer. Tegningskursen i tegningsrettsemisjonen vil være den samme som i den over nevnte rettede emisjonen.

Codfarmers er fornøyd og skriver at de nå har en sterk og diversifisert aksjonærstruktur, som inkluderer norske og internasjonale institusjonelle investorer av høy kvalitet.

- Vi er oppmuntret av denne transaksjonen, spesielt med tanke på den usikkerheten som man nå opplever i finansmarkedet. Vellykket aksjeemisjon, sammen med restruktureringen av selskapets konvertible lån og det nye lånet fra Innovasjon Norge, utgjør en verdifull mulighet for Codfarmers til å opprettholde sin posisjon som den ledende aktøren i utviklingen av oppdrett av torsk, sier Michael Malling, administrerende direktør i Codfarmers.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere