NA24.no

40-millionersgliset

(Scanpix/Nettavisen/Montasje)
Sist oppdatert:
Reklameguru Nils Petter Nordskar er med i 40-millionersklubben. Hils på gutta og se luksusen.

- Her er det unike materialvalg. Dette er modernismen på sitt beste, sa eiendomsmegler Nils Nordvik i Nordvik & Partners til Nettavisen for to år siden.

Han snakket om reklamemannen Nils Petter Nordskars supermoderne 500 kvadratmeters villa i Løchenveien på Bygdøy.

- Litt napp
Året etter fikk han oppdraget med å selge villaen, som ikke ble lagt ut i det åpne markedet. Noen interessenter hadde meldt seg.

- Vi har fått litt napp. For mellom 40 og 50 millioner kroner er folk interessert, sa Nordvik i september i fjor.

Men ytterligere åtte måneder skulle gå før handelen var i boks. Prisen var da redusert til akkkurat 40 millioner.

Nordskars villa er blant de aller dyreste som er omsatt de siste årene. Den profilerte reklamemannen tilhører en liten, eksklusiv klubb som har greid å presse prisen for boligen sin over det magiske 40-millionersmerket.

Eksklusiv klubb
De andre er Schibsted-arving Alexandra Huitfeldt, som ifjor sommer solgte praktvillaen ytterst på Snarøya til flyarving Erik G. Braathen for 130 millioner.

Like i nærheten gikk en funkisvilla for 40,5 millioner. Kjøper var finansmannen Ola Sætre. ytterligere ne Snarøya-villa skiftet eier da den fallerte investoren Per Espen Skippervold endelig fant en kjøper til sin vel 1000 kvadratmeter store villa - Halden Hovedgård - i Haldenveien 2. Kjøper var Hanne Madsen.

Tilbudet av ultradyre boliger har eksplodert denne våren. Finanskrisen har endelig sluppet taket, og håpefulle millionærer har lagt boligen sin ut for salg. Likevel sitter salgene i denne aller øverste prisklassen langt inne

I fjor på denne tiden var det ingen boliger til salgs over 30 millioner. Det er første gang at så mange boliger med prislapp på 30-35 millioner og mer er ute på markedet.

Det er hele 17 boliger til salgs med en prislapp på 25 millioner eller mer på Finn.no. Men bare 2 av disse koster over 40 millioner. De nye aspirantene til 40-millionersklubben er mykpornogründer Sten Ture Jensen med sin Aker Brygge-leilighe, og forretningsmannen John Schia i Strømstangveien på Snarøya.

SE BILDER AV KÅKENE I 40-MILLIONERSKLASSEN (alle foto Christian Bakken, Nettavisen)

3395

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere