NA24.no

THE AMAZING RACE NORGE 2012: Freddy Dos Santos og deltakerne.
THE AMAZING RACE NORGE 2012: Freddy Dos Santos og deltakerne. Foto: Thomas Reiseter (TV2)

435.000 så TV2-satsing

Sist oppdatert:
- Programmet løfter hele onsdagen vår.

Onsdag kveld gikk startskuddet for kappløpet mellom deltakerne i «The Amazing Race Norge» på TV 2. VG og Dagbladet hadde trillet terning på første episode og landet på terningkast fem og fire. TV 2 var første kanal i Europa som sendte sin egen versjon av det spektakulære amerikanske reality-formatet «The Amazing Race».

Premieren på «The Amazing Race Norge» hadde et snitt på 435.000 seere onsdag kveld, og det gir en andel på 27,3 prosent.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

- Dette er bare starten
- Dette er en veldig fin start! Programmet løfter hele onsdagen vår, og vi er spesielt glade for at tallene stiger gjennom hele kvelden, og at interessen holder seg stabilt også etter nyhetene, sporten og været. Det har vært sjeldent mange positive tilbakemeldinger på programmet, i form av strålende anmeldelser og godt trøkk på sosiale medier. Det er åpenbart at folk liker det de har sett. Vi håper og tror at tallene vil øke etter hvert. Dette er bare starten, når reisen forsetter blir dette bare mer og mer spennende og dramatisk, sier TV 2s programdirektør Pil Gundelach Brandstrup, i en epost til NA24 Propaganda.

Stor suksess i USA
Det amerikanske konseptet er et av verdens lengstlevende realityserier. Programmet har vunnet Emmy for «Outstanding Reality-Competition Program» hele syv ganger (prisen har vært delt ut ni ganger).

Vinnerteamet får en premie til en verdi av over en million kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere