NA24.no

50 mill. til TeleComputing

(Scanpix)
Kraftselskap velger IT-driftsavtale fra IT-selskapet.

TeleComputing har landet en avtale verdt 50 millioner kroner med SN Power.

Dette innebærer at TeleComputing skal etablere en ny felles IT-løsning for SN Powers brukere og kontorer. Dette gir SN Power anledning til å benytte flere av TeleComputings avanserte tjenester

- Denne avtalen er svært viktig og stimulerende for oss i TeleComputing. Den nye IT-løsningen vil være basert på vår felles IT-plattform som idag leverer mer enn 1.100 ulike applikasjoner til over 800 bedriftskunder med cirka 50.000 brukere. Avtalen er samtidig en bekreftelse på at våre fleksible og skalerbare IT-løsninger er attraktive for internasjonale selskaper med tilstedeværelse i mange land. Vi er stolte over at SN Power har valgt oss som samarbeidspartner for sin IT-driftsleveranse til selskapets globale virksomheter og kontorer og vil gjøre vårt ytterste for å innfri de forventninger som stilles til oss, kommenterer administrerende direktør Sven Tore Kaasa i TeleComputing.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere