*Nettavisen* Økonomi.

Advokat og skientusiast opplevde «den ultimate skuffelsen» i DN - får beklagelse

Advokat og skientusiast Christian Lundin fikk oppgitt feil tid i Marcialongaen - skrev leserbrev der han tar et humoristisk oppgjør med det han kaller «den norske galskapen». Foto: Privat

Advokat og skientusiast Christian Lundin opplevde tidenes skuffelse i Dagens Næringsliv - tok til pennen for å klage sin nød.

30.01.15 13:35

Lundin trener hele året med ett mål for øye - å oppnå en tid i skimaratonløpet Marcialonga som han kan skryte av overfor sine finanskolleger, familie og venner resten av året.

Men da han på flyet på vei hjem til Norge etter endt løp åpnet Dagens Næringsliv (DN) - fikk han hakeslepp.

I DNs resultatliste var han oppført med en tid på hele 47 minutter mer enn tiden han faktisk hadde oppnådd.

Etter gjentatte resultatløse henvendelser til DN for å få avisen til å rette feilen - valgte han å ta pennen fatt. I et leserinnlegg i DN fredag 30.01 skriver Lundin:

«Ifølge DNs liste over resultater hadde jeg gått på 3.39.57. Min tid var 2.53.10. DN hadde plassert meg i gapestokken overfor hele Finans-Norge, og min første tanke var at det ville bli en enorm oppgave å formidle at denne viktige begivenheten var presentert feil», skriver Lundin.

Les hele innlegget her.

Han skriver videre i en humoristisk tone at han etter flere mislykkede forsøk på å få DN til å rette opp fadesen vurderte klage til PFU.

I en kolonne ved siden av leserinnlegget får Lundin endelig beklagelse og retting. DN skriver i spalten «DN retter»:

«DN beklager at det ved en feiltagelse ble oppgitt feil sluttid på Christian Lundin i DNs dekning av Marcialonga. Den riktige tiden er 2.53.10.»

Ironi og gjøn
Da Nettavisen får kontakt med Lundin fredag morgen trekker han på smilebåndet når han hører at leserinnlegget hans er kommet på trykk i DN.

- Hehe, det er jo hyggelig, jeg har ennå ikke fått lest DN, så dette var nytt for meg. Jeg sendte innlegget for et par dager siden og visste ikke om det ville komme på trykk eller ikke, sier Lundin.

- Ble du så opprørt som innlegget ditt kan tyde på?

- Haha, neida, hele poenget mitt er å harsellere litt med det jeg vil kalle den norske galskapen. Hele innlegget var ment humoristisk og ironisk, ler Lundin.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

HTML EMBED


Dette skrives det om Christian Lundin på Twitter:

HTML EMBED
!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.