NA24.no

Aftenposten går lokalt

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Aftenposten svarer på konkurransen fra Orkla ved å komme med fire lokalt tilpassede versjoner av aftenutgaven.

Det skriver Kampanje.

Tidligere i dag, fredag, sa ryktene at Orkla Media vurderer å lage en ny riksavis. Nå er det Aftenposten som løfter på sløret om sin strategi framover.

Etter påske lanseres Aftenposten Aften i fire forskjellige utgaver tilpasset de ulike bydelene i Oslo, og en av årsakene er den økende konkurransen fra Orkla Medias gratisavissatsing i Oslo.

- Etter påske starter vi en omfattende satsing på lokaljournalistikk i Oslo. Hver torsdag vil Aftenposten Aftenkomme ut i fire lokale utgaver, og vi vil være så lokale vi bare greier. Hver av de fire utgavene vil inneholde 8-16 sider med redaksjonelt stoff og annonser som er tilpasset de ulike bydelene i Oslo, sier redaktør Hilde Haugsgjerd til Kampanje.

De fire utgavene vil være tilpasset Oslo sentrum med bydelene St. Hanshaugen, Grünerløkka, Sagene og Gamle Oslo, Oslo Vest, Groruddalen og Oslo Syd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere