- Jeg har aldri solgt et slikt hus før, sier Elisabeth Øritsland Osvoll, eiendomsmegler i Eiendomsmegler1 i Sandefjord til Nettavisen.

Osvall er megler for et hus i Sandefjord med et skikkelig kongelig preg. Søyler, løver, Madonna og Buddha-figurer dominerer.

Se bildene fra innsiden av den unike villaen:

I Finn.no-annonsen omtales huset som «en spektakulær villa». Bygget er renovert og påbygd på begynnelsen av 2000-tallet.

Det ligger i et rolig og barnevennlig område på Haukrød i Sandefjord og har en prisantydning på 9,5 millioner kroner.

Ny prisrekord i Oslofjorden?

Imponert

Interiørekspert Mai Eckhoff Morseth lar seg imponere.

- Wow! Det var et interiør en konge verdig. Det kan kanskje bli litt mye for hvermannsen, men jeg synes i grunnen det er kult at folk kjører sin egen stil. Her har de tatt den helt ut med stor selvtillit. Man må jo bli imponert over det! sier Morseth til Nettavisen.

Hvordan komme inn på det tøffe boligmarkedet?

Hun viser til at mange interiører ser helt like ut. Det gjør ikke dette.

- Jeg liker det, jeg, selv om jeg ikke ville ha bodd akkurat slik selv. Huset er unektelig både påkostet og velholdt. Om det er lett omsettelig i det generelle boligmarkedet er jeg kanskje noe mer tvilende til. Men hva vet jeg, kanskje det er flere enn jeg tror som drømmer om litt skikkelig royal hverdagsluksus? Jeg ønsker lykke til, sier hun.

Maria Høili sliter med å selge luksusgården

- Helt insane

Interiørekspert Halvor Bakke, kjent fra «Eventyrlig oppussing» på TV3 er mindre imponert.

–Dette er helt insane. Det er galskap. Hva er det som er har gått galt her? spør interiørekspert Halvor Bakke, kjent fra «Eventyrlig oppussing» på TV3.

–Kjøperne av dette huset må ønske å bo i Versailles-slott, men så havner de i Sandefjord, fortsetter han.

Men er det ikke litt slemt å omtale denne eiendommen slik?

–Det er gjennomført, men det henger ikke på greip med det huset man bor i. Det er kanskje den største feilen mange gjør. Man innreder ikke huset etter hvordan det er. Det er kanskje det man ler av. Stilen innvendig er veldig gjennomført – til fingerspissene. Det er nesten som jeg må stikke innom på visning.

Stor interesse

Megler Osvoll sier at veldig mange har vist interesse for boligen.

- Det er kjempemange som har lastet ned prospektet og ønsker visning, sier megleren, som sier at eier har valgt å ikke ha fellesvisning.

- Vi ønsker kun å ha de som er interessert i å kjøpe huset. Vi kan ikke ha en folkevandring hit, sier megleren.

Er en kongelig bolig ikke noe for deg? Her får du bolig til 400.000 kroner: