Gå til sidens hovedinnhold

Alexandra har fått jobb

Den tidligere danske yndlingen supplerer på pengene hun allerede får av «svigermor».

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Grevinne Alexandra som tidligere var gift med prins Joachim har fått seg en ny jobb, melder Børsen, ifølge epn.dk.

NA24 - din næringslivsavis

Grevinnens nye arbeidssituasjon skal imidlertid ikke dreie seg om en 8-16 jobb da hun nå er med i ledelsen til sveitsiske legemiddelkonsernet Ferring Pharmaceuticals, som blant annet operer med produkter innenfor gynekologi og fertilitet.

- Hun har erfaring
- Grevinnens utnevnelse representerer vår interesse i sosialt ansvar og utviklingen av dette området. Hun har erfaring fra nonprofit organisasjoner og det er noe vi ønsker å utvikle ytterligere i konsernet, og hun vil få det som fokusområde på ledelsesnivå, sier talskvinne Helen Gallagher til Børsen.

For et halvt års tid siden skrev danske Extra Bladet at Alexandra etter mer enn ti år som medlem av den danske kongefamilien med letthet kan skrive en bok og tjene millioner. Samt at prinsessens minkende konto kan kjapt vekke interessen fra flere pengehungrige forlag.

Får penger av «svigermor»
- Hun ville kunne selge mange bøker, men det avhenger selvfølgelig av historien, sa Jeppe Markers, redaksjonssjef hos Aschehoug til avisen.

Men for å unngå at de saftige detaljene om kongefamilien skal komme på trykk og ut i offentligheten har dronning Margrethe valgt å sponse det frafalte familiemedlemmet.

Alexandra mottar 50.000 danske kroner av dronningen i måneden. Extra Bladet skrev at Margrethe vil holde henne økonomisk over vannet slik at hun ikke utgir en slik bok.

Nå som Alexandra har fått seg en ny jobb minker nok sannsynligheten for en bokutgivelse.

Reklame

Husker du disse to idiotene?