*Nettavisen* Økonomi.

Anbefaler Grenland-budet

Styret i Grenland Group har behandlet budet på konsernet.

I tråd med reglene i verdipapirhandelloven har styret i verkstedskonsernet Grenland Group nå vurdert tilbudet på samtlige aksjer i selskapet, som er fremsatt av HVS Invest AS.

Styret i Grenland Group har kommet til at de anbefaler at budet bør aksepteres.Samtidig legger de vekt på at den enkelt aksjonær selv må vurdere tilbudet basert på sine investerignspreferanser.

HSV Invest som kontrolleres av Grenland-gründer Hallgeir Skogen og investeringsfondet HitecVision har tilbudt 13 kroner per aksje og satt krav om en minimums akseptgrad på 70 prosent. Det siste er allerede oppnådd.

Styret, eksklusive Skogen, støtter blant annet sin anbefaling på en verdivurdering gjort av meglerhuset Pareto Securities.

Meglerhusets vurdering konkluderer med at tilbudet reflekterer de underliggende verdier i Selskapet, og utgjør en rimelig markedspris for aksjeeierne: Samtidig sier meglerhuset at de er av den oppfatning av at høyere verdi enn reflektert av tilbudet kan bli realisert ved langsiktig eierskap i selskapets aksjer, hovedsakelig som følge av den generelle markedsutviklingen.

Styremedlemmene med aksjer i Grenland Group uttaler at de har til hensikt å akseptere budet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.