Gå til sidens hovedinnhold

Anette Ringnes (28) til First House

Toppjobb til milliardærdatter:

Datteren til eiendomsmilliardær Christian Ringnes, Anette Ringnes (28), blir PR-rådgiver hos First House.

Anette Ringnes er ansatt som PR-rådgivere i First House. Hun skal styrke selskapets kompetanse på research, analyse og virksomhetskommunikasjon, spesielt rettet mot internasjonal virksomhet, kunne Kampanje nylig fortelle.

Ringnes har jobbet som forskningsassistent ved International Peace Institute i New York. 28-åringen har også både mastergrad i conflict studies fra London School of Economics and Political Science, samt master of arts-grad i internasjonale relasjoner fra University of St. Andrews.

- Etter mange år i utlandet søkte jeg meg til en arbeidsgiver hvor jeg kunne lære mye om norsk samfunns- og næringsliv på kort tid. First House har et helt spesielt nedslagsfelt i det norske markedet, og det er samtidig spennende å få bidra til veksten i internasjonale oppdrag, sier hun til Kampanje.

Les også

Tech-gründeren Isabelle Ringnes møtt med fordommer: - Ga meg ekstra bensin på bålet

God engelsk

- First House opplever økende pågang fra internasjonale selskaper og norske selskaper med behov for kommunikasjonsstøtte til sine internasjonale aktiviteter, forteller partner og leder for virksomhets- og lederkommunikasjon Cecilie Ditlev-Simonsen i First House til Kampanje.

Hun trekker også frem at Ringnes har internasjonal arbeidserfaring og er minst like gode i engelsk som norsk. Noe Ditlev-Simonsen karakteriserer som sjelden vare blant norske kommunikasjonsrådgivere.

Nylig intervjuet Nettavisen.Økonomi storesøsteren til Ringnes, Isabelle Ringnes. Hele intervjuet kan leses her.

Kommentarer til denne saken