NA24.no

Angrepet av fotball-pøbel

Foto: Terje Bendiksby/SCANPIX
Fotballforbundet har bedt om rapport etter at to radioreportere ble angrepet av supportere.

– Vi skal se på dette. Foreløpig har vi bedt om å få kommentarer fra aktørene. Deretter vil vi vurdere om det er grunnlag for videre skritt, sier informasjonssjef i NFF, Roger Solheim, til fagbladet Journalisten.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Radio Fredrikstad har klaget på at deres reportere Svein Bergstrøm og Christian Brevik søndag ble verbalt og fysisk angrepet av Strømsgodset-tilhengere. Det skjedde under en seriekamp mellom Strømsgodset og Fredrikstad, der radioreporterne var henvist til å kommentere kampen sittende i hjemmelagets leir.

I klagebrevet skriver ansvarlig redaktør i Radio Fredrikstad, Rolf-Ivar Buerengen, at det er beklagelig at radioen ikke ble tilgodesett med akseptable arbeidsforhold.

– Det mest skremmende og etter vårt syn uakseptable er likevel at Strømsgodset ikke tar sikkerheten og våre representanter på alvor, etter at de varslet vaktene om situasjonen og at våre representanter følte seg truet, skriver Buerengen, som ber både Strømsgodset og fotballforbundet «iverksette grep som gjør at det ikke utgjør en risiko å være på jobb som radioreporter under norske toppfotballkamper i fremtiden.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere