*Nettavisen* Økonomi.

Anne Rimmen og Ailo Gaup har kjøpt villa til 20 millioner

NYTT HUS:L Anne Rimmen og Ailo Gaup har kjøpt villa til 20 millioner på Tåsen. Her er paret sammen på Costume Awards i januar 2018. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Skal ha betalt to millioner over prisantydning.

Programleder Anne Rimmen (36) og motorcross-stjernen Ailo Gaup (39) har kjøpt villa på Oslo vest, melder Se og hør.

344 kvadratmeter

Villaen ligger på Tåsen og skal ha en tomt på 1,3 mål. Ifølge ukebladet har kjendisparet betalt litt over 20 millioner kroner for villaen, to millioner kroner over prisantydning.

Boligen skal ha et bruttoareal på 344 kvadratmeter, med fem soverom, tre bad, terasse og tre garasjer.

Nettavisen har vært i kontakt med megler, som ikke vil kommentere salget. Nettavisen har også vært i kontakt med Rimmen, som så langt ikke har besvart våre henvendelser.

Klikk på bildet for å forstørre.

NYTT HUS: Anne Rimmen og Ailo Gaup har kjøpt villa på Tåsen til 20 millioner. Foto: Skjermdump Google street view

Vært sammen i 10 år

Rimmen er tidligere sportsanker i NRK-sporten, men gikk fra NRK til Discovery i 2016. Der har hun blant annet vært programleder for «Mandagsklubben» på TVNorge. Hun ledet også «OL-kveld»-sendingene på TVNorge under vinter-OL i Pyeongchang i Sør-Korea.

Hun traff Ailo da hun intervjuet ham i 2008. Etter hun intervjuet ham for andre gang, meldte hun fra til sjefen sin om at hun var blitt forelsket i ham, og at hun ikke kunne intervjue ham mer.

I 2016 ble paret foreldre til Ebbe, som nå er to år.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kjendisparet skal ha betalt litt over 20 millioner kroner for villaen, to millioner kroner over prisantydning. Foto: Skjermdump Google street view

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.