NA24.no

Anonyme tips

Sist oppdatert:
At puppers legning avgjør salgspotensial er bare én av sakene i ukens skråblikk.

- Ronny Le Tekrø benekter at han var full under forrige fredags Nytt på nytt-sending. Hvis det stemmer, er det en skandale.

- Elektrokjeden Expert nekter å annonsere på sendeflaten til TV 2-serien «De syv dødssyndene.» En tvilsom avgjørelse, med tanke på at deres egen reklamesnut fra helvete, «ikke alle kan kalle seg det samme som oss, Expert,» i en årrekke har manet frem dødssynden vrede i alle som har blitt eksponert for den.

- Lena Alexandras nye låt spiller bevisst på bifil sex, men er ikke i nærheten av å bli en like stor hit som «My boobs are OK.» Norske forbrukeres smertegrense for spekulativ eksponering går altså ikke ved bruken av pupper som salgsargument for musikk, men ved legningen til puppenes eier.

- Idol - Karlsen og Janne Formoe har i det siste brukt Se og Hør til å bli sammen, gå fra hverandre, bli sammen igjen, for så å gå fra hverandre en gang til. Hvem sa at samlivsbrudd må være en økonomisk belastning?

- Vålerenga vender pussig nok blikket mot bedriftsfotballen for å realisere sin visjon om å bli best i Norden. Der har som kjent løsningen med å droppe treneren og heller la en av spilleren ta ut laget, blitt praktisert i årevis.

- Stortingets økonomiske disposisjoner imponerer ingen. Først bruker de fem milliarder på krigsskip som blir liggende brakk, og når vi endelig går til krig, så velger de Afghanistan!?

- Amerikanske talkshowverter har plutselig ingen vitser å fortelle nå som tekstforfatterne i USA streiker, og er altså helt avhengig av andre for å være morsomme. Noe som på en underlig måte putter vår egen Pia Haraldsen i samme kategori som David Letterman og Jay Leno.

- Telenor avviser nye påstander om at de er ukritiske ovenfor totalitære regimer. «At beordringen om å stenge nettet vårt i Islamabad skal ha noe med den ulovlige unntakstilstanden å gjøre, blir ren spekulasjon. For alt vi vet kan generalen ha vært misfornøyd med Fri-Familie-abonnementet sitt,» sier en talsmann for Telenor Asia.

Vebjørn Verloe

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere