Ansetter ny Sverige-sjef

Foto: Håkon Høgetveit (NA24)

Acta Kapitalforvaltning hyrer ny mann.

13.03.09 11:49

Mathias Andersson tiltrer i dag som ny Country Manager for Acta Kapitalforvaltning.

NA24 - din næringslivsavis

Tidligere Country Manager Jan Karlsson, som startet virksomheten i Sverige i år 2000, har av helserelaterte grunner valgt å fratre stillingen, opplyser Acta.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mathias Andersson har omfattende finansiell erfaring fra Skandia og Acta og kommer fra en lederstilling tilknyttet staben i den svenske filialen Acta Kapitalförvaltning.

- Utviklingen i Acta siden starten har vært fantastisk. Vi takker for innsatsen til Jan Karlsson som har bygget virksomheten i Sverige fra null til 52.000 kunder som vi i dag forvalter 38 milliarder svenske kroner for, sier konsernsjef Simen Mørdre.

- 2008 var ett tøft år og finansbransjen og Acta er hardt truffet av dramatiske endringer. Vi er fortsatt i en situasjon hvor finansmarkedene og realøkonomien i verden er utfordrende, noe som påvirker oss og våre kunder i stor grad. Min viktigste oppgave blir å gjenopprette tilliten fra våre svenske kunder. I de neste ukene vil jeg og en arbeidsgruppe se over organisasjonen og organisasjonsstrukturen, sier Mathias Andersson i en børsmelding.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.