NA24.no

Åpner bank for de rikeste

Sist oppdatert:
Kaupthing-sjef Jan Petter Sissener vil gi Privatbanken og Storebrand Bank konkurranse om de mest velstående kundene.

Kaupthings Norge-sjef, Jan Petter Sissener, har ansatt Inger Lise Egeland (41) som prosjektleder for Kaupthings nye stor satsing på bank i Norge. Egeland har jobbet for Kjell Inge Røkke i nesten seks år og er «senior vice president» for finans i børsnoterte Aker asa, skriver Dagens Næringsliv.

NA24 - din næringslivsavis

Egeland jobbet i Gjensidige Nor Sparebank før hun kom til Røkkes Aker-selskaper, som for noen år siden var gjennom en finansiell krise.

- Hun har vært med på både gode og onde dager. Hun er en meget kompetent «potet» med entreprenørånd og stå-på-vilje og med gode referanser, sier Sissener til avisen.

Sissener tar sikte på at Kaupthing ved årsskiftet vil ha cirka 100 ansatte, mot 63 i dag. En stor del av nyansettelsene vil komme i banken.

Kaupthing Bank blir en filial av den islandske banken, som ifølge Sissener har cirka 330 milliarder kroner i forvaltingskapital. Noe som betyr at anken vil kunne gi lån i milliardklassen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere