NA24.no

Årets dyreste leilighet solgt

(Eie/Finn.no)
Sist oppdatert:
Det eksklusive boligmarkedet i Oslo har ikke tatt ferie.

Dag Eystein Koppang skal ha solgt sin meget eksklusive leilighet i Oslo, skriver Finansavisen. Koppang la leiligheten sin ut i midten av september. Med en pris på 40 millioner kroner var det sparsomt med potensielle kjøpere.

Nå hevder kilder til avisen at leiligheten i Kristinelundveien 8 er solgt for 35 millioner kroner. Leiligheten inneholder fire terrasser, hvorav den største måler 66 kvadratmeter. Videre er det tre garasjeplasser knyttet til leiligheten, som er på totalt 318 kvadratmeter.

Årets dyreste
Prisen på 35 millioner kroner gir en kvadratmeterpris på 110.000 kroner. Dermed er leiligheten blant de dyreste i Norge noen sinne, og den dyreste som er solgt i år.

Leiligheten ble solgt i 2005 for 18 millioner kroner, og neste gang solgt for 25 millioner kroner i 2006.

Tynnes ut
Med salget av Koppangs leilighet i Kristinelundveien 8, begynner det å tynnes ut blant hyllevarmerne i det eksklusive boligmarkedet i Norge.

I våres la en rekke kjente investorer ut sine luksusboliger til salgs etter et svakt år i aksjemarkedet og håpet om at prisene i boligmarkedet var på vei opp. Les mer her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere