NA24.no

Aris bokhevn

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Ari Behn henger ut erkefienden Carl-Erik Grimstad i sin nye bok.

Ifølge Dagbladet henger Ari Behn ut Carl-Erik Grimstad i sin nye bok. Avisen har lest igjennom den nye boken til Märtha Loises ektemann, og en av de mest usympatiske karakterene i boken er basert på en tidligere soussjef ved slottet. Det skal altså ikke mye til for å forstå at dette er karakter basert på Grimstad.

I romanen har han fått navnet Tom Henning Waage.

Selvbiografisk
Romanen «Vivian Seving etc.» har en helt klart selvbiografiske trekk, skriver Dagbladet. Hovedpersonen Vivian Seving er gift med arveprins Franz av Freiburg. Vivian er født Kai, men har tatt en kjønnsskifteoperasjon. Ekteskapet deres blir kjent ugyldig etter at Franz dør av aids. I slutten av boken må Vivan derfor flytte tilbake til Norge, nedbrutt og blakk, og uten prinsetittel.

Prins Franz av Freiburg er egentlig homofil, og dør altså av aids. Sammen bor Vivian og Franz i Berlin.

Den siste hovedkarakteren er altså Tom Henning Waage, som brukes ofte som ekspertkommentator i mediene. Han beskyldes blant annet for skittkasting mot tidligere arbeidsgiver.

Oppgjør med mediene
Allerede i våres gikk Ari Behn ut å fortalte om sin bok. Blant annet mediene var blant de som han vil gi et lite stikk til, lovte han.

Da det Ari herjet som verst i avisspaltene i våres sa sosiolog Trond Blindheim til NA24 at det rett og slett hadde kokt over for Behn.

- Jeg synes utspillene er morsomme og underholdende. Ari Behn kan ikke undertrykke den følelsesmessige siden av natur. Det er sagt så mye nedrig og tøvete om han og hans prinsesse at jeg kan forstå at det koker over for ham av og til, sier han til NA24 Propaganda.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere