NA24.no

Foto: Kallestad, Gorm (SCANPIX)

Arveprins forlater sjefsstilling

Sist oppdatert:
Magnus Reitan er fornøyd med jobben som er gjort i Reitan Servicehandel Norge

Magnus Reitan overlater sjefsstolen i Reitan Servicehandel Norge til en nordmann som har jobbet i Sverige. Sønnen til Odd Reitan vil fortsatt lede Reitan Servicehandel i Skandinavia.
Tre år
Etter tre år som administrerende direktør for Reitan Servicehandel Norge, hvor resultatene har blitt mer enn doblet, overlater Magnus Reitan stillingen til Johannes Sangnes (52) fra Hønefoss. Han har ledet Reitan Servicehandel Sverige de siste fire og et halvt årene.

NA24 – din næringslivsavis

Magnus Reitan (34) har jobbet med å snu servicehandelen i Norge.

- Med bortfall av spillautomatinntekter og finanskrise, var det ikke mange som trodde at de gode resultatene ville komme, skriver selskapet i en melding tirsdag.

Opp 40 prosent
De tre siste årene skal bedriftskulturen blant kjøpmenn utviklet seg positivt og i dag være på et rekordhøyt nivå, ifølge selskapet. Kjøpmannsresultatene er opp mer enn 40 prosent til tross for at kjøpmennene mistet 75 millioner kroner i automatinntekter, og Reitan Servicehandel Norge kan hittil i år vise til svært sterke resultater.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Magnus Reitan skal nå ha det overordnende strategiansvaret for Reitan Servicehandel, men konsentrere seg om hele Skandinavia.

- Min jobb var å øke resultatene, og finne muligheter slik at vi kompenserte for bortfallet av spilleinntektene, skriver han i en melding.

Har du et næringslivstips – kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere