NA24.no

Asiabørser i pluss


Fremgang for flere asiatiske nøkkelbørser tirsdag 13.02.18. Illustrasjonsfoto: En valutamegler på børsen i Seoul foran infoskjermer 01.01.18.
Fremgang for flere asiatiske nøkkelbørser tirsdag 13.02.18. Illustrasjonsfoto: En valutamegler på børsen i Seoul foran infoskjermer 01.01.18. Foto: Lee Jin-man (AP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Pen fremgang på de fleste asiatiske børser tirsdag.

Eneste unntak er børsen i Tokyo som holdt stengt mandag. Tirsdag endte det med en nedgang på 0,65 prosent for hovedindeksen Nikkei 225.

På andre viktige asiatiske børser ser det bra ut like før stengetid. I Hong Kong er hovedindeksen Hang Seng opp 1,50 prosent med cirka halvtimen igjen av handelsdagen.

Seouls KOSPI har i likhet med Tokyo allerede stengt - det etter en oppgang på 0,75 prosent. Taiwans Taiex-indeks fikk en oppgang på 0,48 prosent, mens Singapores Straits Times-indeks er opp 0,80 prosent når det gjenstår 2,5 timer av handelen.

Den brede Asia Dow-indeksen er opp 0,17 prosent i skrivende stund.

Solid oppgang for børsindeksene i New York

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på iPhone her

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på Android-telefon her

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere