NA24.no

Foto: Sigurdsøn, Bjørn (SCANPIX)

Åtte i styret trekker seg

Sist oppdatert:
Hva skjer i Utdanningsforbundet?

Styret i Utdanningsforbundet Buskerud har gått av, skriver Utdanningsnytt.

Konstituert fylkesleder Kolbjørg Ødegaard bekrefter overfor Utdanning at leder Kristine Novak, nestleder Steinar Saastad og ytterligere seks i styret har gått av, men sier at hun ikke vet hvorfor.

- Jeg har valgt å ikke vite noe. Det har vært bevisst fra min side. Jeg vil nå jobbe med fylkeslaget fram mot et ekstraordinært fylkesårsmøte i april slik at vi får en ny ledelse på plass, sier Ødegaard, som ble konstituert i forrige uke.

Frafallet gjør at fylkesstyret ikke er beslutningsdyktig, og det ekstraordinære fylkesårsmøtet som blir avholdt 15. april, skal velge nytt styre. Valgkomité velges allerede onsdag.

- De ansatte og de som er igjen her i fylket og jeg er opptatt av at fylkeslaget skal fungere så godt som mulig med redusert bemanning. Vi må få unna de viktigste oppgavene, og noe av dette er å få gjennomført de kursene som er planlagt, presiserer Ødegaard.

Utdanningsforbundets ledelse ønsker ikke å uttale seg om saken. Kristine Novak svarte heller ikke på forespørsler fra Nettavisen tirsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere