NA24.no

Åtte nye fra Norwegian

Norwegian, Bjørn Kjos
Norwegian, Bjørn Kjos Foto: Sigurdsøn, Bjørn (Scanpix)
Sist oppdatert:
Åpner for nye reisemål fra Skandinavia.

Norwegian starter opp en rekke nye ruter fra Skandinavia til populære feriemål i Europa neste vår.

Innenriks i Norge åpner ny rute mellom Bergen og Tromsø fra mars 2010.

Malta blir nytt reisemål både fra Oslo og København. Fra København åpner Norwegian også nye ruter til Zagreb, Dubrovnik og Sardinia, i tillegg til Malta.

Flygningene starter opp i begynnelsen av mai.

Fra Stockholm starter Norwegian nye ruter til Athen og Palermo med oppstart i månedsskiftet mars/april. Ruten mellom Bergen og Tromsø har vært ønsket av mange av Norwegians kunder, både forretningsreisende men også ferie- og fritidsreisende.

- Både Nord-Norge og Vestlandet er sterke reiselivsområder, og en direkterute her vil styrke turisttrafikken i begge regioner. Vi opplever også en sterk ekspansjon i ferie- og fritidsmarkedet i hele Skandinavia, og det er helt naturlig at også våre danske og svenske kunder glede av Norwegians utvidede rutetilbud. De nye direkterutene fra Stockholm og København er nykommere neste sommer, og vi tror at disse destinasjonene skal bli like godt mottatt i Sverige og Danmark som i Norge, der flere av disse flotte feriemålene allerede er innarbeidet i ruteprogrammet, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian, i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere