*Nettavisen* Økonomi.

Aune får avlastning i Ocean Rig

Arbeidende styreformann Geir Aune i Ocean Rig har nå fått på plass en ny konsernsjef, og dermed avlastning i den daglige ledelsen av riggselskapet.

Det er kjemikalietankrederiet Odfjell ASAs Ship Mangement.sjef Trygve Arnesen som nå er ansatt som ny konsernsjef i Ocean Rig. Sjefstolen i Ocean Rig har lenge stått tom, og arbeidende styreformann Geir Aune har ledet virksomheten sammen med president Thor Kristian Haugnæss.

Arnesen har bred bakgrunn fra riggmarkedet gjennom tidligere seniorposisjoner i både Prosafe og Transcean. Arnesens tid i Odfjell ble imidlertid kort, han går til Ocean Rig etter under ett år i Odfjell-ledelsen.

Ocean Rigs nye toppleder er sivilingeniør fra NTNU innen petroleumsområdet med blant annet åtte års erfaring fra arbeid på rigger i Nordsjøen.

- Jeg er med fornøyd med å ha Trygve Arnesen ombord. Han har en unik kombinasjon av høy utdannelse og praktisk arbeidserfaring i alle borerelaterte posisjoner på en borerigg og mange års erfaring innen vår bransje, sier Aune i en kommentar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag