NA24.no

Avis: Optimisme i Norwegian-forhandlingene

Oslo 20150308. Parat-leder Hans-Erik Skjæggeru (t.v) og Halvor Vatnar, leder i Norwegian pilot union snakker med pressen i Parat sine lokaler i forbindelse med forhandlingene mellom Norwegian-pilotene og selskapets ledelse søndag. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
Oslo 20150308. Parat-leder Hans-Erik Skjæggeru (t.v) og Halvor Vatnar, leder i Norwegian pilot union snakker med pressen i Parat sine lokaler i forbindelse med forhandlingene mellom Norwegian-pilotene og selskapets ledelse søndag. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
En løsning kan være i luften i Norwegian-konflikten, melder VG. Flygerne og Norwegian skal ha blitt enige om å droppe ordkrigen i mediene og heller konsentrere seg om forhandlingene.

Partene i Norwegian-konflikten begynner å nærme seg, og det har kommet signaler som kan tyde på at streiken kan ta slutt, melder VG.

Kilder som følger forhandlingene fra innsiden, sier ifølge avisa at det har skjedd et stemningsskifte, og at begge parter er blitt enige om å rette all energi mot å finne en løsning.

Flygerne i Norwegian har streiket siden i forrige uke. Streiken har hittil rammet rundt 150.000 passasjerer.

Søndag kveld tok partene pause, halvannet døgn etter at forhandlingene i Norwegian-konflikten ble gjenopptatt.

- Vi har forhandlet i mange timer. Nå er partene, det vil si Parat, Norwegian Pilot Union og selskapet enige om å ta en pause og fortsette i morgen, sa Parat-leder Hans-Erik Skjæggerud til NTB klokka 21 søndag kveld.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere