NA24.no

GAVEDRYSS: Mari Tjensvold Olsen fikk denne laptopen etter at hun ba om hjelp på nettet.
GAVEDRYSS: Mari Tjensvold Olsen fikk denne laptopen etter at hun ba om hjelp på nettet. Foto: Lars-Petter Dæhlin Engesmo (Drammens Tidende)

Ba om klær på nettet – fikk kjemperespons

Sist oppdatert:
«Er ei dame på 30, har permisjon fra studiene, sliter med NAV, og har liten inntekt. Er det noen som har noen klær til overs?»

DRAMMEN (DT.no): Det skrev Mari Tjensvold Olsen på Facebook tirsdag. Responsen ett døgn senere er overveldende.

– Jeg er helt satt ut. Jeg har fått så utrolig mange fine henvendelser. Vet du. I dag var det en mann her og leverte en laptop. Jeg ønsket meg det også. Nå blir det cafebesøk med PC-muligheter, sier Mari Tjensvold Olsen til dt.no dagen etter innlegget.

– Han ba meg ringe om jeg hadde behov for kjøring til henting av klær også. Jeg har ikke lappen og ikke bil, forteller hun.

Stram økonomi

Hun la ut henvendelsen i Facebook-gruppen «Kjøpe/selge/bytte/gis bort - Drammen og omegn» tirsdag ettermiddag, og 20 timer senere hadde 22 personer meldt seg. Alle bare med hyggelige meldinger til en person med stram økonomi.

– Jeg har fått tilbud om mengder med klær allerede. Noen snakket om sekker fulle av klær, og flere har sagt at jeg bare kan komme og hente. Jeg trenger virkelig nytt ullundertøy, for det jeg har er gammelt og slitt, forteller kvinnen, som opplyser at henvendelsen på nettet satt langt inne.

LES OGSÅ:Biltyv kom seg unna politihelikopter

Satt langt inne

– Ja, jeg fremstår egentlig som en vellykket person utad på Facebook. Henvendelsen om hjelp satt langt inne. Jeg har vel ventet 30 år på å ta dette steget, sier 30-åringen.

– Det er utrolig å oppleve at det er så mye kjærlighet der ute i Drammen by, sier hun mens hun scroller seg gjennom de mange henvendelsene.

– Har masse diverse som jeg egentlig hadde planer om å gi til Fretex grunnet flytting, men må hentes, skriver en dame.

– Har tre bæreposer med klær i størelse S og M, skriver en annen.

LES OGSÅ:Blåveis i februar

Rusproblemer

Mari Tjensvold Olsen bor i en lite hybel sentralt i byen, og har slitt med rusproblemer i flere år. I 2009 klarte hun å bli rusfri, men i sommer fikk hun et tilbakefall.

– Jeg var godt i gang med studier, og vil studere til barnehaglærer. Akkurat nå har jeg permisjon, men jeg skal tilbake på skolebenken, forteller Mari Tjensvold Olsen, som beskriver nåtiden som litt av og på i forhold til rus.

Hun arbeider for tiden en dag i uken i en barnehage i byen.

Støvletter

- Vet du, jeg har fått tilbud om pynteklær og støvletter. Jeg har aldri gått i støvletter før, men det ser jeg fram til, sier Mari, som er klar på at det hun ikke benytter selv skal gis videre.

Både Kirkens Bymisjon og Frelsesarmeen står på mottakerlisten hennes.

Les flere saker i Drammens Tidende her.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!


Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

Våre bloggere