NA24.no

Bank inn i fantasiverden

(DnB NOR)
Sist oppdatert:
DnB NOR flytter til øyrike i cyberspace.

Nettverdenen Second Life har blitt representert med en norsk bank i form av en ny satsing fra DnB NOR.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

I mars kjøpte DnB NOR et øyrike i Second Life, og nå er åpningen et faktum. Foruten et velkomstområde er øyriket utviklet med et konferansesenter, kundesenter, en kopi av marmorhallen fra det gamle DnC-hovedkontoret, et e-læringssenter, rekreasjonsområde og Nobels fredssenter, ifølge en pressemelding.

Tester
- Det er et prøveprosjekt. Vi har satset under en kvart million kroner, men det er et interessant prosjekt med tanke på kunder, ansatte og investormiljøet. Fra før er det bare tre banker så vidt jeg vet som er med, sier senior rådgiver og prosjektleder Espen Sparre-Enger til NA24 Propaganda.

Fra før er blant annet den nederlandske storbanken ABN Amro representert i det virtuelle landskapet. Second Life er en tredimensjonal nettverden med raskt voksende befolkning med mer enn 6 millioner brukere fra store deler av verden.

Vær beredt
– Det er viktig for oss å være til stede på de møteplasser hvor denne utviklingen skjer. Dette for å være orientert, om mulig å påvirke og påskynde utviklingen, samt være beredt når ny teknologi overtar, sier Espen Sparre-Enger.

Det er reklamebyrået Design Container som har stått bak utviklingen av øyriket til banken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere