NA24.no

Banksamarbeid går for kjernemarkedene

Sist oppdatert:
Bank DnB NORD omorganiserer og endrer fokus.

Bank DnB NORD A/S, et joint venture som er eiet med 51 prosent av DnB Nor ASA og med 49 prosent av det tyske NORD/LB Norddeutsche Landesbank har besluttet å omorganisere sin virksomhet i Danmark og Finland.

NA24 - din næringslivsavis

Selskapet har hovedkontor i København.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Ifølge en melding vil Bank Dnb NORD fra nå av konsentrere seg om virksomheten i sine østeuropeiske kjernemarkeder i Estland, Latvia, Litauen og Polen, der banken har en relevant markedsposisjon eller et rimelig vekstpotensial.

Mens hovedkontoret vil forbli i København, vil kundene i bankens danske og finske portefølje bli fulgt opp direkte av DnB NOR og NORD/LB og bli fordelt i henhold til de to bankenes eierprosent. Eierstrukturen i DnB NORD A/S vil være uendret.

- Begge morbankene støtter Dnb NORDs nye strategiske retning, med hovedvekt på kjernemarkedene i Baltikum og Polen, og gir fortsatt DnB NORD sin fulle støtte, heter det i meldingen.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere