NA24.no

Banktoppens siste opptreden

Visekonsernsjef Tom Grøndahl presenterte DnB Nor-tallene for siste gang torsdag.

AKER BRYGGE (NA24):
- Jeg var borte fra én kvartalstallspresentasjon, men da hadde jeg prolaps i ryggen, sier avtroppende visekonsernsjef Tom Grøndahl (58) i DnB Nor.

NA24 - din næringslivsavis


Rekke og rad
I 40 kvartalstallspresentasjoner på rekke og rad har visekonsernsjef Tom Grøndahl presentert tallene fra den nordiske bankkjempen DnB Nor.

- Da jeg hadde prolaps måtte jeg ligge, men jeg var med på bankens «roadshow» i London. Men de ble gjennomført horisontalt, sier han.

Torsdag la banken frem tallene for fjerde kvartal - for siste gang for Grøndahl. Han fikk applaus fra alle i salen og blomster fra toppsjef Rune Bjerke.

- Han har vært en meget solid støtte og en viktig klippe i DnB Nor i mange år. Han var spesielt viktig i den fasen hvor jeg var ny konsernsjef, sier Bjerke.

Pensjonerer seg
Den alltid blide banktoppen sier det mest begivenhetsrike med bankjobben har vært de seks oppkjøpene og fusjonene.

- Jeg begynte i Bergen Bank. Jeg var med på DnC Bergen Bank, Vital, Postbanken, DnB Nord og til slutt NOR Gjensidige DnB, sier han, og legger til at det har vært en spennende periode.

- Hva har vært den største utfordringen i jobben?

- Å greie å fremstille et budskap enkelt fra et veldig komplisert materiale, sier han.

- Hva skjer fremover?

- Familiesituasjonen har endret seg etter at kona gikk bort, sier han og legger til at de nærmeste månedene skal han konsentrere seg om sine to døtre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere