NA24.no

Bayer varsler kutt av 12.000 ansatte

Sist oppdatert:
Uvisst om det får konsekvenser for selskapets virksomhet i Norge.

Det internasjonale selskapet Bayer varsler torsdag i en pressemelding at de skal effektivisere og omstrukturere selskapet, og anslår at 12.000 arbeidsplasser kan forsvinne, et stort antall av dem i Tyskland.

Selskapet har 118.200 ansatte i en rekke land, deriblant 160 i Norge.

Som en del av pressemeldingen, ble det kjent at Bayers dyrehelsevirksomhet vil bli solgt. Det vil i så fall berøre to stillinger i Norge, opplyser Frode Nakkim, kommunikasjonssjef i Bayer, til Nettavisen.

- Utover det, har vi ingen indikasjoner på at det vil berøre virksomheten vår i Norge. Vi har allerede en stram og effektiv organisasjon, sier Nakkim.

Bayer er et Life Science selskap med målsetting å drive forskning og innovasjon som gir mennesker, dyr og planter bedre liv. 

I Norge er Bayer blant de største selskapene innenfor legemiddelindustrien. Bayer AS og Bayer Norway AS er lokalisert i Drammensveien 288 ved Lysaker på grensen mellom Oslo og Bærum.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere