*Nettavisen* Økonomi.

Beckham på palassjakt

Det koster mye penger å bo ved siden av Tom Cruise og Katie Holmes.

08.02.08 09:59

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Ettersom David Beckham skal sparke ball i USA er Victoria Beckham for tiden på boligjakt i Los Angeles, og det er midt i kjendisfiffens kjerne at hun leter, ifølge The Guardian.

NA24 - din næringslivsavis

Victoria er nemlig på boligjakt i Beverly Hills og sangerinnen med slott i Machester er ikke interessert i å bo i hva som helst. Hun skal ha vært på tre veldig eksklusive visninger. Det ene huset hun så på har tidligere vært eid av Chris Evans og Billie Piper og koster om lag 96 millioner kroner og et annet til rundt 50 millioner kroner.

Men det skal, ifølge avisen, ha vært et tredje hus til 90 millioner kroner som skal ha vekket størst interesse. Dette huset skal ligge rett ved siden av huset til venneparet Tom Cruise og Katie Holmes.

Fråtser i penger
Selv om Victoria skulle svi av rundt hundre millioner på et oppholdssted vil ikke Beckhams familieøkonomi lide nevneverdig av det.

Kilder i den amerikanske fotballklubben Los Angeles Galaxy, sier, ifølge BBC, at han kan komme til å tjene så mye som 275 millioner dollar, eller 1,8 milliarder kroner, på femårskontrakten.

Enormt draktsalg
Denne summen er fordelt slik at han mottar ti millioner dollar i lønn for hvert av årene i kontrakten. Kontraktene hans med de fire største sponsorratene Motorola, Pepsi, Gillette og Volkswagen er estimert til 25 millioner dollar. Beckhams draktsalg er estimert til å innbringe ti millioner dollar og inntektene fra klubbens overskudd det samme.

Pen årslønn
Legges dette sammen viser det seg at Beckham vil ha en årslønn på rundt 55 millioner dollar, eller rundt 360 millioner kroner. Ettersom fotballspilleren har en femårskontrakt viser det seg at han vil tjene rundt 1,8 milliarder kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.