NA24.no

Bedre underliggende fra Deep Sea

Supplyrederiet økte driftsresultatet i første kvartal.

Det John Fredriksen kontrollerte supplyrederiet Deep Sea Supply kan vise til økte resultater fra den underliggende driften, men nådd ikke opp mot fjorårets salgsgevinster.

NA24 - din næringslivsavis

Deep Seas supplyflåte seilte inn 44,2 millioner dollar i første kvartal, litt opp fra samme periode i fjor som viste 42,6 millioner dollar. Det ga et driftsresultat før avskrivninger og salgsgevinster på 28 millioner dollar, mot 25,5 millioner i samme periode i fjor. En økning i flåten har kompensert for lavere rater sammenlignet med fjoråret.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Driftsresultatet endte på 21,7 millioner dollar, inkludert salgsgevinster på 2,3 millioner dollar. I samme periode i fjor tok Deep Sea gevinster fra salg av fartøyer og nybygg på 16,9 millioner dollar og fikk et driftsoverskudd på 35,8 millioner dollar.

Nettoresultatet lød på 13,7 millioner dollar, ned fra 17,4 millioner i samme periode i fjor, men klart bedre når det justeres for salgsgevinster.

Selskapet finner det i likhet med resten av bransjen, vanskelig å spå om rateutviklingen i lys av den pågående finanskrisen, men er forsiktige optimister totalt sett for markedet i 2009.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere