NA24.no

Bedring i Grégoire

Snur underskudd til overskudd.

Grégoire, produsenten av utstyr til vinproduksjon, hadde et resultat før skatt på 0,1 millioner euro i årets første kvartal. Det er en forbedring sammenlignet med et underskudd på 0,76 millioner euro i samme periode året før. Driftsresultatet før avskrivninger steg til 0,4 millioner euro i pluss fra 0,6 millioner i minus.

NA24 - din næringslivsavis

Driftsinntektene var på 11,4 millioner euro en økning fra 7,8 millioner euro i første kvartal i fjor. Ordreboken var ved utgangen av kvartalet på 14,8 millioner euro mot 12,2 millioner i fjor.

Stadig kommer det nye tegn om at markedsforholdene blir noe bedre. En bedre balanse mellom tilbudssiden og etterspørselssiden begynner å påvirke vinprodusentenes inntekter. Grégoire skriver at organisasjonen er godt rustet til å foreta ytterligere kostnadseffektive tiltak og er blitt mer kunde orientert. Selskapet vil også undersøke alternative tilbehør for høstingsutstyret.

Nøkkelutfordringen fremover vil være tilbudssituasjonen og prisutviklingen på materiellsiden. Samtidig står de overfor en priskonkurranse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere