NA24.no

Bekrefter middager med Krohn Devold

Foto: mil.no
Sist oppdatert:
Etter TV 2 Nettavisens avsløringer i dag bekrefter kontreadmiral Atle Karlsvik at han to ganger har spist middag med daværende forsvarsminister Kristin Krohn Devold og skrevet reiseregning for dette.

Den første middagen fant sted på Paris-Texas i begynnelsen av desember 2004. Den andre middagen inntok de to på den fasjonable restaurant- og vinbaren Barolo 25. januar i år.

Det er Karlsviks advokat Dag Steinfeld som meddeler TV 2 Nettavisen dette per epost.

- Viser til mottatt mail. Karlsvik er i ferd med å forberede svar på de spørsmål FD har stilt ham og gir dette all tilgjengelig kapasitet. Det kan ikke påregnes at han før dette er gjort vil besvare tilsvarende spørsmål til andre, herunder media. Dette er det verken tid eller anledning til. Spørsmål vedr enkeltstående bilag vil derfor som hovedregel ikke bli besvart på det nåværende tidspunkt. Karlsvik har likevel funnet å gi følgende opplysninger:

1. Måltidet 1/12-04 var med Forsvarsministeren og ble utgiftsført som representasjonsutgifter hvilket Karlsvik mener var korrekt.

2. 25/1-05 er det på tilsvarende grunnlag utgiftsført et måltid med Forsvarsministeren.

3. Blomsterutgiftene på de aktuelle reiseregninger har ingen spesiell tilknytning til Forsvarsministeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere