NA24.no

Bensinstasjon byttes ut med svindyre leiligheter

Foto: Google Maps
Sist oppdatert:
Og nå står 1.200 i kø for å betale 90.000 kroner kvadratmeteren.

- Dette går over all forventning. Vi gleder oss til å komme ordentlig i gang med salget, sier Mathis Grimstad, administrerende direktør i Stor-Oslo Eiendom, til estatenyheter.no

Sørkedalsveien 8 har i årevis huset Statoil Fuel & Retail, frem til Stor-Oslo Eiendom kjøpte tomten for 375 millioner. Nå skal bensinstasjonen flyttes og eiendommen utvikles, til en løsning der halvparten av eiendommen blir kontor, mens den andre halvparten blir boliger. 

- Den andre delen av prosjektet blir boliger, og det er selvfølgelig den høye etterspørselen etter boliger i Oslo som til slutt fikk oss til å velge dette. Prosjektet vil inneholde 115 leiligheter, og så langt har vi 1200 interessenter som har skrevet seg opp på liste, sier Grimstad.

Her hvor bensinstasjonen har vært i årevis skal det komme leiligheter og kontorer.

Leiligetene består av 2-roms, 3-roms og 4-roms og varierer i størrelse fra 35 til 130 kvadratmeter. De minste leilighetene er priset til rett i underkant av tre millioner kroner, mens de største på 130 kvadratmeter har en pris på 17 millioner kroner, skriver estatenyheter.no

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere