Ber aksjonærene vente

Styret i Luxo ber aksjonærene ventet med budaksepten.

18.03.09 09:23

Det går frem av en foreløpig uttalelse fra styret i belysningskonsernet Luxo ASA. Styret ber aksjonærene ventet med å akseptere det frivillige budet til siste dag i tilbudsperioden.

Styret viser til at en aksept av budet vil være ugjenkallelig, og en eventuell aksept vil derfor hindre deltagelse i et eventuelt bedre og konkurrerende bud på selskapet.

Styret jobber nå med en endelig vurdering av budet fra Delia Invest AS, og vil komme med den senest en uke for budfristen utløper. De har i den forbindelse engasjert Medici Corporate som finansielle rådgiver og advokatfirmaet Wikborg Rein som juridiske rådgivere.

I tillegg til å vurdere selve budet, så ser styret også på alternativer til budet. Delia Invest ønsker å ta Luxo av Oslo Børs.

Etter en avklaring med Oslo Børs er det habile styret nå bestående av Kristine Landmark (settestyreleder), Gudmund Stokke, Line Lybo Uppard, Bente L. Luthman, Roy Jøran Trangsrud og Christian Krefting (møtende varamedlem i denne saken). Det er disse som skal avgi styrets uttalelse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.