*Nettavisen* Økonomi.

Berømt trommis søker ditt band

ROCKESTJERNER: Josh Freese var tidligere med i Nine Inch Nails. Nå kan han bli din nye trommis. Foto: (Shutterstock)

Selger seg selv og litt til for en pen sum.

(LXUS.no) Har du alltid drømt om å spille i band med de store gutta? Er du en racer på vokal og gitar, men mangler en flink trommeslager? Hjelpen er nær - for en pen sum.

LES OGSÅ:
Slik går det når trommiser lager gitarer

Tidligere Devo-, Nine Inch Nails- og Perfect Circle-trommis Josh Freese er aktuell med albumet "Since 1972", og i den anledning prøver han å tjene en ekstra slant. Men det er ikke bare platesalget han prøver å dra inn penger på. På rockerens hjemmeside ligger en omfattende liste over produkter og tjenester fra Freese, blant annet musikknedlastninger, signerte T-skjorter, personlige telefonsamtaler, kvelder på fylla, restaurantmiddager, trommesett og besøk hjemme hos Josh' far.

Ditt nye bandmedlem?

Prisene begynner på 49 kroner for en enkel musikknedlastning, til 525.000 kroner for selveste førstepremien i rockestjernens desperate forsøk på å selge seg selv. For denne prisen blir Josh med i bandet ditt i en måned. Han vil reise på turné med deg, og du kan få ham til å skrive en EP med fem låter til deg eller bandet ditt.

Hvis du ikke har et band, kan han for samme pris være din personlige assistent i fire uker, men kun på dagtid.

Pakken inneholder også turer i fancy biler, festing i beste rockestjerne-stil og en tur hjem til Robin fra Nine Inch Nails, hvor Robins kone vil lage lasagne til deg. Du får også med deg et av stjernens personlige trommesett hjem til odel og eie.

Er det feil av oss å anta at unge Freese er i pengenød?

Du kan se hele listen over Josh Freeses personlige garasjesalg på rockerens hjemmeside. (Ekstern lenke).

Har du et tips til LXUS? Send det hit!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag