NA24.no

Bestekompiser selger hus for 100 millioner

Sist oppdatert:
Investorvennene Per-Espen Skippervold og Morten Groven selger praktboligene sine på Snarøya.

Det er stive priser på eiendommene til de to bestevennene. Investoren Per-Espen Skippervold har hatt sin eiendom ute en stund, men har ikke fått noen kjøpere på kroken. Nå er prisen på huset hans jekket ned fra 70 til fortsatt stive 53 millioner kroner.

NA24 - din næringslivsavis

Morten Grovens funkisaktige hus er priset til tre millioner lavere enn Skippervolds, altså en pris på 50 millioner kroner. Huset er tegnet av arkitekten Jan Inge Hovig, og har en strandlinje på 85 meter.

Hit, men ikke lenger
De to investorkompisene er begge kjente figurer i Oslos finansmiljø. Mens Skippervold har bygd seg opp som fiskegründer og senere aktiv aksjetrader, har Groven en lang meglerkarriere bak seg. Sistnevnte driver nå sitt eget fond.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Her ser du Morten Grovens fantastiske hus.

Begge boligselgerne legger vekt på at eiendommene ligger usjenert til.

- Her har du panoramautsikt i alle himmelretninger. Og eiendommen har absolutt ingen innsyn. Det er svært få som vet hvor eiendommen ligger, selv blant de som bor der ute, sa megleren Jan Fredrik Bonde til Nettavisen i fjor høst.

I «1.000-metersklubben»
Skippervolds hus i Haldenveien 2 på Snarøya er også kjent som Halden Hovedgård.

Kjøperen av huset får en topp moderne bolig som er medlem i den eksklusive «1.000-metersklubben», altså boliger over 1.000 kvadratmeter. Skippervolds bolig er på hele 1.400 kvadratmeter.

Et ankepunkt er det imidlertid. I motsetning til Groven har ikke Skippervold strandlinje. Begge husene har imidlertid representative strandparsel.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere