NA24.no

Betal mindre for å ringe

Sist oppdatert:
Finn abonnementet som er billigst for deg.

NA24 og Mobilen.no samarbeider om tjenesten Ringepriser , som hjelper deg å finne frem til de abonnementene som passer best for ditt bruk.

Prøv tjenesten her

Denne tjeneste hjelper deg med å finne det abonnement som passer ditt ringemønster best. Ringepriser tar også hensyn til fri familie, vennetjenester og eventuell datatrafikk på mobilen.

NA24 - din næringslivsavis

Hvis du ringer veldig mye til venner og familie, vil dette gi utslag på resultatet i form av at venneabonnement vil komme høyt opp på listen.

Bruker du mobilen til å surfe på internett? Da kan du plotte inn omtrent hvor mye data du bruker per uke, og datatrafikken vil bli medregnet i testen.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Sender du over gjennomsnittlig mye meldinger, vil abonnementer som gir fri SMS-bruk, eller har et antall SMS inkludert per måned, bli foretrukket.

Alle abonnementene blir sammenlignet på samme grunnlag, så tjenesten skal kunne antyde hvor rimelig abonnementet du har i dag er i forhold til andre.

Tjenesten tar kun hensyn til pris i Norge.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere