NA24.no

Betaler bonus til alle ansatte

(Scanpix)
Toppsjef Gunvor Ulstein er fornøyd med årets resultater i «Gull-stein».

Ulstein Group gjorde det godt også i 2010, og hadde en omsetning på 2,4 milliarder kroner og et driftsresultat på 354 millioner kroner.

- Vi har medarbeidere med høy kompetanse, en solid organisasjon med gjennomføringsevne og leveringspresisjon. Vi har hatt god prosjektstyring og gjennom dette oppnådd målene som er sett innenfor de viktigeste områdene våre. Dette gir oss et godt grunnlag for å holde på med å bygge et robust konsern, skriver konsernsjef Gunvor Ulstein i en melding.

Resultatet i fjor var imidlertid klart lavere enn året før, da selskapet dro inn en halv milliard kroner av en omsetning på 3,59 milliarder kroner.

Bonus til ansatte
I år som i fjor blir det utbetalt bonus til alle ansatte i Ulstein. Bonusen består av en selskapsdel og en konserndel. Bonusen blir på mellom 20.000 – 55.000 kroner per ansatt i de norske selskapene.

- Vi har ei arbeidsstyrke som evner å levere og som hver dag arbeider for at vi skal nå våre mål og oppfylle kundene sine behov, sier Ulstein.

Ved utgangen av 2010 var ordreboken til Ulstein på 2,3 milliarder kroner.

Satser tungt på forskning
Det siste året har Ulstein investert 136 millioner på forsking, utvikling og innovasjon.

Gunvor Ulstein understreker at konsernet skal fortsette med å være en pådriver for nyskaping og innovasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere