NA24.no

Bettina Flatland (31) blir kommunikasjonsdirektør i Stordalen-kjede


FORFREMMET: Bettina Flatland har fått ny stilling i Petter Stordalens hotellkjede.
FORFREMMET: Bettina Flatland har fått ny stilling i Petter Stordalens hotellkjede. Foto: Nordic Choice Hotels
Sist oppdatert:
Flatland rykker opp i Nordic Choice Hotels.

Bettina Flatland (31) er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Nordic Choice Hotels. Det bekrefter kjeden i en pressemelding tirsdag. 

Flatland har jobbet i Petter Stordalens hotellimperium i totalt seks år. Hun rykker opp fra stillingen som kommunikasjonssjef for virksomheten i Norge.

- For meg er det kombinasjonen av kulturen i selskapet, hårete vekstambisjoner og engasjementet for miljø og mangfold, som gjør Nordic Choice Hotels til en unik arbeidsplass, sier Flatland i pressemeldingen.

- Med en visjonær eier og en offensiv ledelse, er det aldri mulig å spå hva de neste månedene eller året vil bringe, og det er nettopp det som gjør kommunikasjonsarbeidet både spennende og faglig utfordrende, fortsetter hun. 

Nordic Choice meddeler i samme pressemelding at Ann Ekengren er ny HR-direktør i selskapet.

Bettina Flatland er datteren til Hallvard Flatland og søsteren til Katarina Flatland. Hun var å se på norske TV-skjermer i 2006, da hun var med på TVNorge-serien «Russejentene».

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere