Bhatti lever på NAV

Arfan Bhatti er blant de radikale muslimene som fredag demonstrerer utenfor den amerikanske ambassaden i protest mot videoen "Innosence of Muslims"

Arfan Bhatti er blant de radikale muslimene som fredag demonstrerer utenfor den amerikanske ambassaden i protest mot videoen "Innosence of Muslims" Foto: Kyrre Lien/Scanpix

Både Arfan Bhatti og trusselsiktede Ubaydullah Hussain får penger av NAV hver måned.

09.11.12 12:32

Trusselsiktede Arfan Bhatti, som tidligere har anklaget muslimer i Norge for å ha sugerør i statskassen, får 9.400 kroner av NAV hver måned, melder TV 2 ifølge tv2.no.

Arfan Bhatti mottar hjelp fra Staten. Han får 9.400 kroner fra Nav i brutto per måned, eller 3.450 kroner i netto for to uker. Han har en basisytelse på 313 kroner per dag, og reisetillegg på 32 kroner per dag. Pengene utbetales annenhver uke til Bhattis konto.

TV 2 har tidligere fortalt at trusselsiktede Ubaydullah Hussain som misliker det norske skattesystemet har fått støtte fra Nav i oktober, i form av 4.815 kroner i dagpenger.

Wahab Butt, som tidligere har arrangert muslimsk demonstrasjon i Oslo, får også penger fra NAV.

27-åringen Butt, som er straffedømt en rekke ganger, deltok på protesten til Profetens Ummah utenfor den amerikanske ambassaden i forrige måned. Han får 3.855 kroner i uken fra Nav.

Ketil Magnus Berg, som er Butts advokat, mener det er helt greit at hans klient får økonomisk støtte fra Nav.

– Klienten min er en vanlig norsk borger som deg og meg, og Nav foretar en vurdering om han har rett til støtte eller ikke. Konkret hvorfor, kan jeg ikke si, sier Berg til TV 2, ifølge tv2.no.

LES OGSÅ:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.