NA24.no

Biljardbord for minimalister

Sist oppdatert:
Funkishjemmet blir ikke helt det samme uten. Se video!

(LXUS.no) Grønn filt glir ikke alltid inn i fargeskalaen i moderne designerhjem, og kanskje er det derfor kona har nektet deg å kjøpe biljardbord til nå.

LES OGSÅ:

Verdens dyreste butikkadresser

Men tiden da du måtte dra ned på puben for å spille er nå forbi. Dette nye biljardbordet glir nemlig rett inn blant både Kartell-lamper og Philippe Starck-stoler, og selv den mest interiørbevisste livsledsager vil revurdere biljardbordnekten.

MINIMALISTENS DRØM: Endelig et biljardbord som ikke ser ut som det hører hjemme på en loslitt pub...

Patentert overflate

Det er australske Nottage Design som står bak bordet, som har fått navnet G1 Glass Top. Bordplaten er laget av det patenterte materialet Vitrik – en spesialbehandlet harpiksoverflate som skal gi den samme følelsen av å spille på filt.

Produsentene lover dessuten at det skal være lett å venne seg til overgangen til den transparente overflaten, så da er det bare å hoste opp de 176 000 kronene det koster å være en moderne hjemmebiljard-spiller.

Se demonstrasjonsvideo av biljardbordet her:

Har du et tips til LXUS-redaksjonen? Send det hit!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere