NA24.no

Bill Gates frir til Facebook

(Faksimile)
Sist oppdatert:
Facebook er verdt over 50 milliarder.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

IT-giganten Microsoft skal etter sigende være interessert i å kjøpe seg opp i it-farsotten Facebook. Det antas at det superpopulære nettstedet minst er verdt 10 milliarder dollar, ifølge Wall Street Journal.

NA24 - din næringslivsavis

Microsofts investering i Facebook skal være på opptil fem prosent av aksjene for den nette summen av mellom 300-500 millioner dollar.

Foruten Microsoft med dets styreleder Bill Gates skal også Google være interessert, som i fjor kjøpte opp YouTube for flere milliarder kroner, være interessert i å gå inn på eiersiden i Facebook.

Norge på toppen
I mai foretok markedsfører og medieanalytiker Tommy Brakstad en telling i Facebook-systemet for NA24 Propaganda.

Den viste at det rundt årsskiftet var registrert rundt 3000 norske brukere på Facebook, men da tellingen ble foretatt fem måneder senere hadde tallet passert 170.000.

Les mer her: Vi er på Facebook-toppen

Bli millionær på Facebook
For kort tid siden meldte Facebook selv om at de har opprettet et fond på 10 millioner dollar, som skal fordeles på personer med ideer om innovative Facebook-applikasjoner. Det betyr rett og slett at har man gode ideer til hvordan Facebook kan bli forbedret kan man slå mynt på det.

Pengene skal fordeles i økonomisk støtte på mellom 25.000-250.000 dollar, cirka 140.000 til 1,4 millioner kroner, til personer som melder fra om sine gode ideer. I tillegg til Facebook står Accel Capital og The Founders Fund bak pengepotten som nå skal fordeles.

Les mer her: Du kan bli millionær på Facebook

Bill Gates snakker på 2006 Technet Innovation Summit på Stanford.

Facebook hadde ved forrige måling 19,2 millioner unike brukere i uken på verdensbasis. I Norge var Nettavisen første medie til å omtale fenomenet, i 2005.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere