NA24.no

Bitcoin-verdien stupte etter Twitter-melding fra milliardær Mark Cuban


KOM MED BITCOIN-ADVARSEL: Dotcom-milliardær, investor og eier av basketballlaget Dallas Mavericks, Mark Cuban advarte sine følgere om Bitcoin. Da skjedde det ting på markedet.
KOM MED BITCOIN-ADVARSEL: Dotcom-milliardær, investor og eier av basketballlaget Dallas Mavericks, Mark Cuban advarte sine følgere om Bitcoin. Da skjedde det ting på markedet. Foto: Oxford Union/rex/shutterstock (Shutterstock)
Sist oppdatert:
Tydeligvis så lytter folk når mangemilliardær Mark Cuban har et synspunkt. Etter en Twitter-melding med en Bitcoin-advarsel sank verdien umiddelbart.

Dotcom-milliardær, investor og eier av basketballlaget Dallas Mavericks, Mark Cuban er en mann amerikanske investorer lytter til.

Tirsdag 6. juni la han ut en Twitter-melding hvor han kom med en Bitcoin-advarsel til sine 7,1 millioner følgere, hvor han antyder at moroa kan ta slutt, melder Market Watch.

Les også: Hvorfor har penger verdi?

Sendte kursen nedover

På det tidspunktet hvor han sendte ut meldingen, 17.39 amerikansk tid, var bitcoin BTCUSD, +6.32% rett før dagen tok slutt.

Verdien lå da over $2,900, men sank ned mot $2,750.66 etter advarselen, ifølge tall fra CNBC.

Bare tiden vil vise om pilene igjen vil peke oppover i morgen.

Bitcoin har uansett dette året hatt en astronomisk vekst med en økning på over 200 prosent, og fått en mer global annerkjennelse.

Les også: 100 dollar investert i 2010 ville vokst til 73 millioner

De fleste vet i dag hva Bitcoin er, men for de få som ikke har brydd seg med å innta informasjon om dette, kan vi fortelle at det er et digitalt betalingsnetterk som fungerer som en valuta

Skaperen av denne valutaen har tidligere vært kjent under navnet Satoshi Nakamoto, men dette skal bare være et pseudonym.

Bitcoin-poll:
Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere