NA24.no

Black Friday-salg skapte trafikkaos

Kundene stormet inn på Vestby fredag morgen.
Kundene stormet inn på Vestby fredag morgen. Foto: Video: Geir Hansen (Moss Avis)
Sist oppdatert:
Det var trafikkaos i Vestby fredag morgen. Skylden får shoppingglade mennesker, som skulle til Norwegian Outlet.

VESTBY (Moss-avis.no): Lenge før dørene åpnet på Norwegian Outlet klokka 07.00 fredag morgen, var det lange køer av kjøpelystne kunder utenfor. Kø ble det også på veiene rundt outlet-senteret i Vestby. Ifølge politiet i Follo var det kø på avkjøringsrampen på E6 og politiet oppfordret folk til å utvise aktsomhet.

Allerede klokken 06:30 begynte folkemassen å ta seg opp foran gitteret til inngangen. Stemningen tok seg ytterligere opp da korpset «Soon etter frokost» kom marsjerende og stilte seg opp midt i folkemassen.

Se video her (saken fortsetter):


Over 30.000 kunder

I fjor var det 30.000 kunder innom salget og daglig leder for Norwegian Outlet, Einar Sørland, forteller til Moss Avis tidlig fredag morgen at de forventer minst like mange kunder i år.

– Åpningen i år har faktisk vært bedre, så det blir nok over 30.000 i dag, sier Sørland.

BOXERSALG: Venninnene Hilde Kjelsås fra Moss og Annie Skogheim fra Lillestrøm fikk kjøpt noen julegaver hos Bjørn Borg.

Hver eneste time, fra klokken 07:00 til klokken 22:00 fredag kveld, er det et nytt salg på senteret. Tidlig fredag morgen var det boxsershorts hos Bjørn Borg som trakk mange kunder.

Det samme gjorde billige dresser og skjorter fra herrebutikken Follestad. Moss Avis var i kontakt med flere kunder, som ikke hadde tid til å la seg intervjue.

– Vi må videre til neste salg, svarte flere og løp ut av butikkene.

– Mest for moro skyld

I Bjørn Borg-butikken var køen allerede lang bare sju minutter etter åpning. Venninnene Annie Skogheim fra Lørensekog og Hilde Kjelsås fra Moss sto midt i køen, med favnen full av boxershortser.

– Jeg var her i fjor også og fikk kjøpt noen veldig fine, og billige, dresser så derfor ville jeg tar turen i år igjen, forteller Annie Skogheim.

– Og disse var jo veldig billig da, sier Hilde Kjelsås til moss-avis.no.

VENTET: Kø for å komme inn på Black Friday-salg i Vestby.

Men om posene blir store og tunge eller ikke, bryr hun seg ikke så mye om.

– Jeg er her mest for moro skyld. Det er god stemning her og litt moro som skjer ved siden av, så da er det gøy å ta turen, sier hun.

Les flere saker fra Moss Avis her!


Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere