NA24.no

Blandet oppgang på Wall Street

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Det ble en blandet dag på Wall Street onsdag.

Sterke ordretall for varige gode var med på å løfte de amerikanske markedene onsdag, men den amerikanske sentralbanken leverte ikke hva som var forventet. Dermed endte børsdagen noe blandet.

NA24 – din næringslivsavis

Det var forventet at Federal Reserve, den amerikanske sentralbanken, ville fortsette sitt kjøpsprogram på obligasjoner og dermed holde lånekostnaden nede. Men banken meldte ikke om dette da de onsdag fremla rentebeskjeden. Dermed gikk noe av futten ut i markedet.

Oracle leverte sterke tall for andre kvartal, og den toneangivende IT-aksjen løftet seg 7 prosent. General Electric og Catepillar steg etter at ordreinngangen for varige goder steg 1,8 prosent.

S&P 500 indeksen løft seg 0,7 prosent rett over 900 poeng, men var tidligere på onsdagen opp 1,8 prosent. Dow Jones-indeksen falt tilbake 0,3 prosent mens Nasdaq-indeksen løftet seg 1,6 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere