NA24.no

Blandet start på Wall Street

Sist oppdatert:
Børsene i New York stiger videre like etter dagens oppløftende start. Følg utviklingen her.

Dow Jones som regnes som industriindeksen i USA starter dagen med å stige 0,15 prosent til 10.941,78 poeng.

Den teknologitunge Nasdaq-indeksen klatrer 0,15 prosent til 2.103,32 poeng etter en langt bedre start.

Aksjene på den brede S&P 500-indeksen blir løftet 0,16 prosent til 1.241,14 poeng.

Følg utviklingen på Wall Street her.

I går snudde Wall Street ned etter å ha startet dagen bra.

- Tirsdagens brede nedsalg var noe overdrevent, så vi burde få en liten rekyl, men ikke en monumental rekyl, sier sjefstrateg Art Hogan i meglerhuset Jefferies & Co til Marketwatch.

- Vi hadde et ganske betydelig nedsalg¿ men det er virkelig ikke drevet av noe spesielt, fortsetter Hogan til Marketwatch.

Den siste tidens mange milliardoppkjøp har fått markedet til å spekulere i aksjer igjen. Rekordhøye premier i forbindelse med budene har fått tiltroen på aksjer som gode investeringer igjen.

Markedet er likevel noe usikkert i forkant av at resultatsesongen for andre kvartal, men i onsdag virker det som om optimismen er tilbake.

I morgen faller den amerikanske sentralbankens rentebeslutning. Ekspertene venter at det kommer en renteoppgang, men er ikke like enige om hvor renten skal etter denne oppgangen. Hvis en følger rentekontraktene venter rundt 83 prosent at rente vil bli satt opp i august også, men dette er veldig avhengig av hvordan inflasjonen og prispresset utvikler seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere