NA24.no

Blått lys for Exense

Sist oppdatert:
IT-konsulentselskapet har store likviditetsproblemer.

Det lille børsnoterte IT-konsulentselskapet Exense leverer OK resultater for fjerde kvartal, men dette er likevel ikke nok til å styrke selskapets stilling. Det skriver styret i selskapet i en melding.

NA24 - din næringslivsavis

- Det er styrets vurdering at konsernets datterselskaper/virksomhetsområder har grunnlag for videre positiv inntjening og potensial for videre vekst. Resultatene er allikevel vesentlig for svake til å dekke Exense ASA samlede forpliktelser. Exense finansielle stilling er således fortsatt svak og med vesentlige likviditetsproblemer, heter det i meldingen.

I fjerde kvartal hadde Exense en omsetning på 14,5 millioner kroner, mot 15,2 millioner kroner i samme kvartal året før. Driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) var på minus 2 millioner kroner i siste kvartal, mot minus 1,8 millioner kroner året før.

- Styret fortsetter derfor arbeidet med å gjennomføre den vedtatte handlingsplanen hvori inngår realisering av konsernets virksomhetsområder. Dette arbeidet skjer i samarbeid med største kreditor og långiver, DnBNOR, og med målsetting å sikre konsernets verdier og å ivareta kunder og ansatte sine interesser på beste måte, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere