Bleed stukket av Sølvtaggen

Bleed og Arne&Carlos stakk av med Sølvtaggen for februar.

11.03.08 13:04

- Arne&Carlos og Bleed har kompromissløst utnytter filmspråket og teknologien på en spennende måte. Selv om juryen kunne tenke seg en litt mer intuitiv navigering, sier juryleder i Sølvtaggen, Sveinung Totland i en pressemelding.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Slike tilbakemeldinger liker Bleed.

- At vi vinner for Arne&Carlos er fantastisk gøy. Vi ville presentere noe visuelt imponerende som i sin absurde regi skal poengtere inspirasjonen til kolleksjonen. Dette er fashion og ikke tradisjonell nettreklame så at løsningen vinner her viser at juryen også klarer og forstå de kodeksene som ligger til grunn for og kommunisere til denne målgruppen, uttaler Kjetil Wold, kreativ leder i Bleed.

Vinnerbidraget, som er et samarbeidsprosjekt mellom Bleed, Toxic, MotionBlur og Don Juan Dracula, har på det meste hatt over 30 000 besøkende på en dag og har også fått den internasjonale utmerkelsen FWA site of the day.

Fremtidstesten av Try/Apt med sin glasskule får juryens hederlige omtale for februar.

- Dette er en nydelig og meget profesjonell produksjon, men hadde muligens hatt godt av en litt lavere inngangsterskel og strammere regi, uttaler Totland – Like fullt en flott dramatisering som sikkert får målgruppens hoder til å tenke på karrieren sin.

Har du medietips - ta kontakt med NA24 Propaganda.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.