NA24.no

(Apple)

Blir iPhone 4 tilbakekalt?

Sist oppdatert:
Apple har innkalt til mystisk pressekonferanse i all hast.

iPhone 4 blir refset av det amerikanske forbrukerrådet, og fraråder deg å kjøpe den nyeste versjonen av suksesstelefonen som ble lansert for under en måned siden.

Les mer: - Ikke kjøp iPhone 4

Årsaken til kritikken er en feil ved antennen som gjør at du kan miste signalet hvis du holder på et bestemt sted på telefonen, nærmere bestemt nederste venstre hjørne.

Apple inviterer til pressekonferanse fredag ettermiddag, med bare én dags varsel. De nekter å fortelle hva pressekonferansen omhandler, skriver BBC.

Kan måtte tilbakekalle
Det har fått folk til å spekulere i om Apple må tilbakekalle iPhone 4. Og det kan bli dyrt.

Antenneproblemet skyldes hovedsaklig et hardwareproblem. Det betyr at produksjonen kan måtte stoppes og solgte telefoner må tilbakekalles. Kundene må da lenger ventetid på den ettertraktede mobilen.

Les mer: Derfor har iPhone 4 problemer

Ledelseskrise?
Analytikere og kunder mener begge at Apple har takler problemene rundt iPhone 4 dårlig. Bransjekjennere mener Apple må komme på banen for å jekke ned kritikken, ifølge BBC.

Les også: Vi har testet iPhone 4

- Det virker som om det er en ledelseskrise her. Det har kommet så mange motstridende rapporter om saken, og det er mye forvirring. De trenger en angrepsplan. Dagens selskaper må reagere raskt før prat om saken på Twitter eller Facebook skaper nye overskrifter, sier Patrick Kereley, seniorstrateg for digitale løsninger i Levick Strategic Communications til BBC.

Få bedre råd med Nettavisens tjenester:

Minstrøm:Bytt strømleverandør og spar tusener.

Minrente:Bytt bank og spar minst 5000 kroner i året.

Mittoppdrag:Få tilbud fra håndverkere.

(Tjenestene er gratis for Nettavisens lesere)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere