*Nettavisen* Økonomi.

Blir kjøpt opp av Agendum

Administrerende direktør i Kikkut Reklamebyrå, Torbjørn Ellingsen. Foto: Kikkut Reklamebyrå

Agendum klare for alle kanaler med Kikkut Reklamebyrå.

- Med Kikkut Reklamebyrå har vi fått på plass enda en brikke i vår strategi om å være et helhetlig kommunikasjonshus, som kan tilby tjenester innen PR, reklame og design, sier administrerende direktør i Agendum, Tore Hansen i en melding.

- Vi ser at markedet i stadig større grad etterspør aktører som kan levere et bredt spekter av tjenester innen kommunikasjonsfagene. Det har vi tatt konsekvensen av. Vårt mål er at vi skal kunne tilby de kundene som ønsker det, helhetlige kommunikasjonsløsninger, basert på sterke fagmiljøer. De seks medarbeiderne fra Kikkut har en spennende miks av erfaring og nye ideer, som passer godt inn hos oss i Agendum. Derfor har vi gitt et tilbud til aksjonærene i byrået, som de har takket ja til, sier Hansen i meldingen.

- Vi i Kikkut har allerede jobbet sammen med kommunikasjonshuset Agendum på noen prosjekter. Det synes vi har vært spennende, og vårt inntrykk er at det mener våre kunder også. Derfor har vi takket ja til en invitasjon fra Agendum om å slå oss sammen, sier administrerende direktør i Kikkut Reklamebyrå, Torbjørn Ellingsen i meldingen.

- Vi ser frem til å bli en del av et større miljø hvor vi kan trekke på flere ressurser og slik sett gjøre en bedre jobb for våre kunder. Vi er sikre på at sammenslåingen vil være til gavn for kundene, og at det vil gi en bedre arbeidshverdag for oss som jobber her, sier Ellingsen i meldingen.

Agendum består etter dette av 37 medarbeidere, som leverer tjenester innen PR, reklame og design. Medarbeiderne fra Kikkut er allerede på plass i Agendums lokaler.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.